Zak vol lekkers van Sinterklaas

Er staat een surprise voor je klaar!
Gebruik promotiecode: SURPRISE U wordt naar de homepage geleid. Hierna kan u verder bestellen en de promotiecode wordt automatisch toegevoegd aan uw bestelling. Ik neem hem! »

Ben jij een beetje teleurgesteld met wat in jouw schoentje zat deze ochtend? Dan is het jouw geluksdag, want Sinterklaas heeft nog wat extra cadeautjes uit zijn zak getoverd. Bestel vandaag en krijg een verrassing van de goede lieve Sint.

Bestel en geniet:
1. Bestel nu op manutan.be
2. Vermeld de promotiecode: SURPRISE
3.Ontvang een leuke verrassing van Sinterklaas

Actievoorwaarden:

  1. Deze actie is geldig t/m 7 december 2018.
  2. Per individuele actie kan worden afgeweken van deze actievoorwaarden. Dit is dan bij de actie aangegeven.
  3. Voor acties met een gratis geschenk of incentive geldt maximaal 1 geschenk of incentive per klant.
  4. Printers, multifunctionals, monitoren, digitale camera's, toners & cartridges en artikelen in de categorie voeding & dranken zijn uitgesloten van acties en/of campagnes.
  5. Artikelen die speciaal voor een klant worden ingekocht of gefabriceerd, zijn uitgesloten van acties en/of campagnes.
  6. Klanten met contractkortingen zijn uitgesloten voor promotionele acties tenzij anders aangegeven.
  7. Ten aanzien van de acceptatie van premiums en incentives, dient een potentiële ontvanger eerst de eigen bedrijfspolicy te raadplegen. Bij twijfel over het rechtmatig ontvangen van premiums en incentives dient de potentiële ontvanger eerst de verantwoordelijk persoon binnen betreffende organisatie te raadplegen of premiums en incentives geaccepteerd mogen worden.
  8. Indien een premium of incentive niet meer leverbaar is, behoudt Manutan zich het recht voor een alternatief aan te bieden.
  9. Door deelname aan deze actie verleent de prijswinnaar toestemming aan Manutan om zijn/haar naam voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
  10. Manutan is gerechtigd deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of aan te vullen.