Rexel

Rexel

Rexel is een Frans merk en verkoopt wereldwijd elektrische materialen. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 elektrische producten van dit merk op de markt gebracht. Wilt u extra gemak op uw kantoor? Bestelt u dan een of meerdere producten van Rexel in de online shop van Manutan en maak het uzelf en uw werknemers gemakkelijk.

Top producten van Rexel

Producten die elk bedrijf moet hebben

Papiervernietiger Rexel - Auto+ 100

Papiervernietiger Rexel - Auto+ 100

De enige papiervernietiger voor persoonlijk gebruik ter wereld, welke automatisch tot maar liefst 100 vel tegelijk kan vernietigen.

Bekijk product »

Papiervernietiger Rexel - Office Master

Papiervernietiger Rexel - Office Master

Ergonomisch gevormde papiervernietiger voor nog makkelijkere papierinvoer. Vernietigt ook nietjes, paperclips en creditcards.

Bekijk product »

Kantoornietmachine Odyssey

Kantoornietmachine Odyssey

Geheel stalen huis en antiblokkeringsmechanisme. Bijzonder stabiel: antislip rubberen voet. Vullen aan de bovenkant.

Bekijk product »

Sorteerkoffer

Sorteerkoffer

Vakken met etiket: snelle toegang tot de documenten. Veilige siliconensluiting met scharnierende overslag.

Bekijk product »

Conferentiemap Soft touch

Conferentiemap Soft touch

5 hoesjes met index om uw dossiers te organiseren. Hoesjes om bijkomende documenten te archiveren.

Bekijk product »

Ideaal voor kantoor

Een van de producten die u in onze webshop aanschaft is de Rexel papiervernietiger of een papierversnipperaar. U ook een Rexel nietmachine en diverse andere kantoorartikelen kopen. Daarmee dragen deze producten bij aan een verzorgd en opgeruimd kantoor en kunt u al uw documenten gemakkelijk ordenen en overbodig papierwerk veilig vernietigen. Kijkt u daarom zeker eens in ons aanbod van producten van dit Franse merk.

Profiteer van voordeel

Zodra u een bestelling plaatst in onze webshop, levert u dat diverse voordelen op. Zo krijgt u bij Manutan minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop en leveren wij een bestelling gratis, mits uw order € 100,- of meer is. Onze klantenservice is er om u te voorzien van professioneel advies. Uw aankoop afrekenen doet u altijd in een beveiligde betaalomgeving. Een praktische aankoop voor op kantoor doet u daarom bij Manutan.