PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR JOUW WERKPLAATS


Buiten terrein

Laat je verrassen door de creativiteit van het Manutan Projectteam!

Werkplaatsinrichting is vaak heel persoonlijk en rekening houden met individuele wensen is van groot belang. Bij Manutan Projecten tref je een luisterend oor en wij gaan graag samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw bedrijf en jouw medewerkers.

Een totaalconcept van advies tot en met uitvoering, een volledige projectbegeleiding en het gemak van één aanspreekpunt. Met daarbij o.a aandacht voor veiligheid, arbowetgeving, hygiëne en vitaliteit voor jouw medewerker.

Advisering

Opdracht

Inrichting

Nazorg

Oplossingen

Jouw werkplaats snel en slim inrichten 

Adviseurs

Jouw werkplaats snel en slim inrichten

Manutan adviseurs

Deskundig advies en werkplaatsinrichting

Onze adviseur komt vrijblijvend langs om samen met jou te bekijken welke oplossing het beste past in jouw specifieke werksituatie. Op basis van je eisen en wensen wordt een advies opgesteld. Uiteraard houdt de adviseur hierbij rekening met de laatste inzichten op het vlak van ergonomie. Dit advies wordt doorvertaald naar een werkplaatsontwerp op maat en een vrijblijvende offerte.

Installatie: snel, zorgvuldig en vakkundig

Akkoord met ontwerp en offerte? Dan gaat het Manutan team onmiddellijk voor jou aan de slag. In overleg wordt een strakke planning opgesteld. Ook worden afspraken gemaakt over de plaatsing. Wij willen immers dat jouw bedrijf tijdens de installatie verder kan functioneren. Volgens planning en afspraken voeren onze vakmensen snel en zorgvuldig de plaatsing uit. De nieuwe werkplaatsinrichting wordt proper en gebruiksklaar opgeleverd. Na ons vertrek kan de werkplaats onmiddellijk ingewerkt worden.

Montage

Laat jouw werkplaats inrichten door Manutan Projecten

werkplaatsinrichting

Wat beloofd is wordt op een snelle, zorgvuldige en vakkundige manier waargemaakt, ongeacht de grootte van jouw project en de complexiteit van het gebruik. Manutan Projecten monteurs zorgen ervoor dat het gebruiksvriendelijke en effectieve ontwerp solide realiteit wordt.

De gerealiseerde oplossing is volledig tot stand gekomen in nauw overleg met jou zodat er geen onaangename verrassingen achteraf zijn. Het volledige projecten wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Manutan Projecten, van advies tot en met complete montage.

Ook ná de afronding staat Manutan Projecten voor jou klaar. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als het geven van deskundig advies, een op maat gemaakt ontwerp en het vakkundig monteren van jouw oplossing. Zo kun je altijd bij ons terecht met al jouw inrichtingsvragen.