Persoonlijke aandacht voor de werkplaats


Buiten terrein

Laat je verrassen door de creativiteit van het Manutan team

Met ruim 60 jaar ervaring in werkplaatsinrichting is Manutan de perfecte partner voor jouw project. We hebben een team van specialisten dat samen met jou de beste oplossing voor het bedrijf en de medewerkers zoekt. Klein of groot project, het Manutan team pakt het professioneel aan. Alles wordt voor jou geregeld: van tekening en planning tot levering en plaatsing. Volledig naar jouw wensen. Is de werkplaats aan een nieuwe inrichting toe? Neem dan contact op met: Manutan Projecten

Advisering

Opdracht

Inrichting

Nazorg

Oplossingen

Uw werkplaats snel en slim inrichten

Adviseurs

Uw werkplaats snel en slim inrichten

Manutan adviseurs

Deskundig advies en werkplaatsinrichting

Onze adviseur komt vrijblijvend langs om samen met jou te bekijken welke oplossing het beste past in jouw specifieke werksituatie. Op basis van je eisen en wensen wordt een advies opgesteld. Uiteraard houdt de adviseur hierbij rekening met de laatste inzichten op het vlak van ergonomie. Dit advies wordt doorvertaald naar een werkplaatsontwerp op maat en een vrijblijvende offerte.

Installatie: snel, zorgvuldig en vakkundig

Akkoord met ontwerp en offerte? Dan gaat het Manutan team onmiddellijk voor jou aan de slag. In overleg wordt een strakke planning opgesteld. Ook worden afspraken gemaakt over de plaatsing. Wij willen immers dat jouw bedrijf tijdens de installatie verder kan functioneren. Volgens planning en afspraken voeren onze vakmensen snel en zorgvuldig de plaatsing uit. De nieuwe werkplaatsinrichting wordt proper en gebruiksklaar opgeleverd. Na ons vertrek kan de werkplaats onmiddellijk ingewerkt worden.

Montage

Je werkplaatsinrichting zorgvuldig en vakkundig gerealiseerd

werkplaatsinrichting

Is je inrichtingsproject klein of groot? Eenvoudig of complex? Het maakt niet uit: wat we beloven, maken we waar. De inrichtingsspecialisten van het Manutan team werken snel, zorgvuldig en professioneel. Ze zetten het ontwerp om in een tastbare realiteit.

Vanaf dat moment kan de werkplaats onmiddellijk in gebruik genomen worden. De werkplaatsinrichting is helemaal afgestemd op de gestelde eisen en wensen. Daardoor kan iedere collega er efficiënt en op een prettige, veilige manier werken.

Ook na de installatie staat ons team nog voor je klaar. Goede nazorg is belangrijk omdat je van de inrichting zo lang mogelijk wil genieten. Je kan steeds bij ons terecht met al je inrichtingvragen. Dat beloven we.