MANUTAN WERKPLAATSINRICHTING

Van advies tot een compleet ingerichte werkplaats op maat, wij realiseren het!

Laat je verrassen door de creativiteit van het Manutan projectteam. Werkplaatsinrichting is vaak heel persoonlijk en rekening houden met individuele wensen is van groot belang. Bij Manutan luisteren wij naar jouw ideeën en gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Een totaalconcept van advies tot en met uitvoering, een volledige projectbegeleiding en het gemak van één aanspreekpunt. Met daarbij persoonlijke aandacht voor veiligheid, arbowetgeving, hygiëne en vitaliteit van al jouw medewerkers.
Is jouw werkplaats aan een nieuwe inrichting toe? Neem dan contact op met ons projectteam.

Advies op locatie
Meedenken vanuit expertise
Volledige montage
Ontzorging voor, tijdens en na

Je werkplaats veilig en efficiënt inrichten

Werkplaatsmeubilair

Een ergonomische werkplek van het juiste materiaal.

De toepassingen van werkbanken zijn ontelbaar, gebruik ze als inpaktafel, sorteertafel, productietafel of werktafel. Een goede werkbank voldoet aan verschillende eisen. Zo is deze in hoogte verstelbaar, zodat je ergonomisch kunt werken. Verder hangt de keuze voor het materiaal af van je werkzaamheden. Je kiest bijvoorbeeld voor een RVS werkbank in de voedingsindustrie of laboratoria of een inklapbare werkbank bij situationeel gebruik. Wij zorgen voor complete montage met complete ontzorging. Kies zelf jouw ideale werkbank en profiteer direct van de diverse voordelen:

Een ruim assortiment in hoogte verstelbare werkbanken
Werkbanken in diverse materialen voor alle werkzaamheden en toepassingen
Werkbanken in alle vormen en maten, aangepast aan jouw omgevingskenmerken
Neem contact op

Opbergmogelijkheden

Altijd een overzichtelijke en opgeruimde werkplek.

Goed en duidelijk overzicht van jouw materialen en gereedschappen. Om efficiënt te werken is het van groot belang dat je voldoende opbergruimte hebt voor alle materialen. Van een mobiele gereedschapswagen tot een complete werkplaatsinrichting. Van standaard stellingen voor het opbergen van verpakkingsmateriaal tot aan veiligheidskasten voor brandbare stoffen. Met onze op maat oplossingen vind je het altijd terug. Het Manutan projectteam staat klaar om je te helpen met:

Een ruim assortiment in werk-, gereedschaps- en veiligheidskasten
Het geven van advies omtrent het veilig opbergen van materialen en (gevaarlijke) stoffen
Een efficiënte en hygiënische indeling en inrichting van je werkplaats
Neem contact op

Veiligheidsvloeren en markering

Een veilige werkomgeving voor alle werkzaamheden.

Veiligheid op de werkvloer begint bij de werkvloer zelf. Zo is de ondergrond van groot belang voor de werkzaamheden die je moet uitvoeren. Bepaalde werkzaamheden vragen om een specifieke ondergrond. Daarbij wil je natuurlijk dat de vloer zo lang mogelijk meegaat en veilig is voor iedereen. Dit doe je ook door de juiste markering toe te voegen met bijvoorbeeld regelgeving of vluchtroutes.Met de kennis van het Manutan projectteam en onze vele mogelijkheden kies je altijd voor de juiste veiligheidsvloer. Hierbij kijken we altijd naar:

Een ondergrond specifiek aangepast voor jouw werkzaamheden
Een duurzame ondergrond die al jouw werkzaamheden aan kan
Veiligheid staat voorop, met duidelijke vluchtroutes en markering in je werkplaats
Neem contact op

Klimmaterialen

Voor elke situatie een specifieke klimoplossing.

Bij klimmaterialen kan je aan veel verschillende producten en oplossingen denken. Een loopbrug is een mooi voorbeeld van klimmateriaal dat veel wordt gebruikt in industriële omgevingen. En zo is er voor elke situatie een specifieke klimoplossing. We bieden een breed assortiment met alles dat u nodig heeft om veilig op hoogte te werken. Naast de juiste materialen en het juiste gebruik, kan ook het advies van een expert van groot belang zijn voor de veiligheid. Het Manutan projectteam heeft veel ervaring betreffende klimmaterialen en -oplossingen. Deze expertise delen we graag met je. Daarnaast helpen we je graag met:

Het adviseren bij specifieke werkzaamheden of situaties op elke hoogte
Het vinden van de geschikte klimoplossing voor elke situatie
Zorgen voor een veilige werkomgeving op elke hoogte
Neem contact op

Kleedruimtes

Een functionele en gebruiksvriendelijke ruimte om niet te vergeten.

Kleedruimtes kom je tegen bij veel verschillende werkomgevingen en daar mag je best aandacht aan besteden. Het Manutan projectteam ontwerpt en realiseert ruimtes voor onder meer industriële bedrijven en kantoren, maar ook voor sauna’s, zwembaden, sporthallen en accommodaties van sportverenigingen.

Advies en een op maat gemaakte oplossing, afgestemd op de functionaliteit en omgevingskenmerken. Zo houden we bij een industriële omgeving rekening met een strikte scheiding tussen schoon en vuil. In een vochtige of droge omgeving gelden weer andere normen. Het Manutan projectteam is vertrouwd met de verschillende eisen en wensen en speelt hierop in door:

Prettige en gebruiksvriendelijke kleedkamers te realiseren
Speciale voorzieningen die inspelen op de specifieke omgevingskenmerken
Volledig ingerichte en veilige ruimtes met banken, lockers en garderobesystemen
Neem contact op

PERSOONLIJK ADVIES

Jouw werkplaats snel en slim ingericht

Deskundig advies en werkplaatsontwerp op maat

Het Manutan projectteam komt vrijblijvend langs om samen te kijken welke oplossing het beste past in de werksituatie. Op basis van jouw eisen en wensen wordt een advies opgesteld. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de wetgeving (bijvoorbeeld de Arbowet) en de laatste inzichten op het gebied van ergonomie. Vanuit dit advies bieden wij een op maat gemaakt werkplaatsontwerp met een vrijblijvende offerte.

Installatie: snel, zorgvuldig en vakkundig

Akkoord met ontwerp en offerte? Dan gaat het Manutan projectteam direct aan het werk voor je. In overleg stellen wij een planning op. Stipt volgens afspraak realiseren wij de werkplaatsinrichting. Terwijl jij en je collega’s gewoon doorwerken, klaren onze vakmensen snel en zorgvuldig de klus. De nieuwe inrichting wordt altijd turn-key opgeleverd, wat wil zeggen dat de opgeleverde ruimte direct in gebruik genomen kan worden.

MONTAGE

Jouw werkplaatsinrichting zorgvuldig en vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd

Groot, klein, eenvoudig, complex, sfeervol of strak? Het maakt niet uit: wij realiseren het. Het Manutan projectteam werkt snel, zorgvuldig en op vakkundige wijze. Wij zetten het ontwerp om in tastbare realiteit.
Door onze turn-key oplevering is de werkplaatsoplossing direct klaar voor gebruik. De inrichting voldoet aan alle wettelijke vereisteen en iedere vierkante meter van de werkplaats wordt maximaal benut. Daardoor kan iedere collega efficiënt en op een prettige, ergonomische en veilige manier werken.

Ook ná de afronding staat het Manutan projectteam voor jou klaar. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als het geven van deskundig advies, een op maat gemaakt ontwerp en het vakkundig monteren van jouw oplossing. Zo kun je altijd bij ons terecht met al jouw inrichtingsvragen.

Gerealiseerde projecten

Benieuwd naar een aantal voorbeelden van projecten die Manutan op maat voor haar klanten heeft gerealiseerd?

userCase1

Het is voor ons belangrijk gebruik te maken van specialisten om informatie in te winnen en advies te krijgen. Het grote voordeel hiervan is dat er echt wordt meegekeken in het proces en naar de ruimte. Een transparante en vlotte communicatie zorgt er daarbij voor dat je snel kan schakelen en niet onnodig vertraging oploopt in een project.

userCase2

Met een ruim assortiment en de expertise en ervaring om advies te geven in combinatie met het snel kunnen leveren is Manutan de partner om je complete werkplaats in te richten. Van werkbanken tot werkplaatsstoel je wordt volledig ontzorgt en bent in één keer klaar zonder dat je werkzaamheden stil komen te liggen.

userCase3

Met een kleine werkplaats is opslag altijd een probleem, vooral wanneer je met seizoensgebonden producten werkt. Door de inzichten op locatie en de kennis van het Manutan projectteam werd er snel een passende oplossing geboden. Zo hebben we altijd de materialen die we nodig hebben binnen handbereik om ons werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Neem contact op

Meer informatie?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte werkplek voor jou en je medewerkers en bespreken graag alle voordelen die dit zich meebrengt. Maak hieronder een keuze hoe je in contact met onze specialisten wilt komen:

Contactformulier

Neem contact met ons op via: