Rapid Racking

Voor ieder magazijn de juiste totaaloplossing.

“Er komt veel bij kijken bij het inrichten van een magazijn of werkplaats. Het is de kunst om daar zo slim mogelijk mee om te gaan.”

Oswin Breedijk - Rapid Racking Sales Director

Wie is Rapid Racking?

Rapid Racking – onderdeel van de Manutan Groep – heeft voor ieder magazijn de juiste totaaloplossing.

Rapid Racking gaat veel verder dan enkel het leveren van magazijnstellingen. Wij zijn er voor u gedurende het hele proces en onze snelle manier van werken is ongekend. Van deskundig advies dat wordt doorvertaald naar een op maat gemaakt magazijnontwerp tot en met de vakkundige installatie en nazorg.

Als u met Rapid Racking werkt, haalt u gegarandeerd maximaal rendement uit iedere vierkante meter en wordt er een optimale en veilige workflow gerealiseerd.

Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorgOplossingen

Uw magazijn snel en slim inrichten

“Voor een ontwerper is er niets mooiers dan een ruimte compleet opnieuw inrichten en onze monteurs bouwen het precies zoals het ontworpen is. Dat is iets waar ik trots op ben, dat we zo goed samenwerken als team én met de klant.”

Ed van Rijswijk - Rapid Racking AutoCAD Designer

Tevreden Klanten

De snelste weg naar een efficiënt en veilig magazijn

Montage

De voor uw magazijn beste totaaloplossing wordt snel, zorgvuldig en vakkundig geïnstalleerd

Montage

“Dat we alles kunnen regelen, vanaf het begin van een project tot en met het einde. En dat alles ook nog eens op tijd gedaan wordt en de klant tevreden is. Daar word ik dus echt iedere dag weer vrolijk van, van zulke projecten.”

Ismaël Loukili - Rapid Racking Project Medewerker

Magazijninrichting montage:

Wat beloofd is wordt op een snelle, zorgvuldige en vakkundige manier waargemaakt, ongeacht de grootte van uw magazijn en de complexiteit van het gebruik. Rapid Racking monteurs zorgen ervoor dat het gebruiksvriendelijke en effectieve ontwerp solide realiteit wordt en onze BMWT-keurmeesters voeren onmiddellijk nadat de installatie voltooid is een gratis keuring uit

Uw magazijnoplossing kan vanaf dat moment direct in gebruik genomen worden. U voldoet aan alle Arbo-wet verplichtingen en beschikt nu over een veilig magazijn waarvan iedere vierkante meter maximaal benut wordt en waarin een optimale workflow is gerealiseerd. Daardoor kunnen uw medewerkers op een prettige en veilige manier snel en ongehinderd hun werk doen

Ook ná de installatie staat Rapid Racking voor u klaar. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als het geven van deskundig advies, een op maat gemaakt ontwerp en het vakkundig installeren en keuren van uw magazijninrichting. Zo kunt u altijd bij ons terecht met al uw magazijnruimtevragen.

Adviseurs

De beste totaaloplossing voor ieder formaat magazijn

Rapid Racking adviseurs

“Elkaar uitdagen, de klant en Rapid Racking om tot de beste oplossing te komen. Dat is nou precies wat ik zo mooi vind aan m'n advieswerk. Die gezamelijke inspanning. Alles eruit halen wat er in zit. Van dit soort uitdagingen krijg ik nooit genoeg.”

Michel Wolf - Rapid Racking Adviseur

Deskundig advies en magazijnontwerp op maat

Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om samen met u te bekijken welke magazijnoplossing het beste past bij uw specifieke situatie. Het Rapid Racking advies wordt doorvertaald naar een op maat gemaakt magazijnontwerp.

Snelle, zorgvuldige en vakkundige installatie

Wij zorgen ervoor dat alles bij u op locatie geregeld wordt. Snel, zorgvuldig, vriendelijk en vakkundig wordt de volledige magazijninrichting geïnstalleerd. Direct na de installatie voeren onze BMWT-keurmeesters een gratis keuring uit.

Meer weten over onze aanpak, neem contact ons op.

Contact

Bezoekadres

Rapid Racking

Elandlaan 2

3734 CP Den Dolder

Contact

030 - 229 61 00
info@rapidracking.nl

Postadres

Rapid Racking

Postbus 2

3734 ZG Den Dolder

Kvk nummer: 300 538 85

BTW nummer: NL 004 003 901 B01“Goed luisteren naar de klant en doorvragen... dat is zo belangrijk als je op zoek bent naar de beste oplossing voor nu én voor de toekomst.”

Eddy van Sas - Rapid Racking Adviseur

Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg