Meer rendement uit het magazijn halen?

Schakel het Manutan Project team in.

We lossen alle inrichtingsvraagstukken op. Van het opnieuw inrichten van een bestaand magazijn tot het compleet inrichten van een nieuw magazijn. Ook met het uitbreiden en verbouwen van depots zijn we vertrouwd.

Samen met jou ontwerpen we de oplossing waarmee de ruimte in magazijn of depot optimaal wordt benut. Vervolgens gaat ons eigen montage team aan de slag. Van idee tot en met montage, we zorgen echt voor alles.

Anja Carniselli - Projectspecialist

Totaalinrichting

Montage

Totaalinrichting

Ga je het magazijn of de depot helemaal (op)nieuw inrichten? Met onze deskundige adviseur als sparringpartner kom je tot een oplossing die helemaal aan je eisen en wensen voldoet. De realisatie – inclusief systemen, maatwerk en montage – is bij het ervaren Manutan Project team in goede handen.

Totaalinrichting - alles in één keer geregeld

Een nieuw te bouwen magazijn of depot compleet inrichten? Of een bestaande inrichting tot in de details up-to-date maken? Ook voor totaalinrichting is Manutan Projecten hét team waarop je kan bouwen. Onze adviseur is benieuwd naar je ideeën, eisen en wensen. Hij denkt met je mee en toont inspiratievoorbeelden van totaalconcepten die ons team al heeft gerealiseerd.

Nodig hem eens uit: het levert gegarandeerd praktische ideeën op.

Zo maken wij werk van je magazijninrichting

 • Advies

  Na het gesprek met onze adviseur ontvang je een offerte en een advies over efficiënt ruimtegebruik, veiligheid en goede doorlooproutes. Hierbij krijg je ook een technische tekening van het projectvoorstel.

 • Opdracht

  Bij de opdrachtbevestiging leggen we de definitieve datum van oplevering vast. Onze projectleider volgt het project persoonlijk op. Vragen of problemen? De projectleider staat voor je klaar, ook na de oplevering.

 • Montage

  Bij de montage houden we rekening met je wensen. We maken een planning met goede afspraken zodat de werkzaamheden in het bedrijf geen hinder ondervinden. Onze monteurs zorgen vervolgens voor snelle, nauwkeurige en vakkundige installatie.

 • nazorg

  Van de nieuwe magazijninrichting wil je zo lang mogelijk genieten. Ook na de oplevering kan je op ons rekenen.

Verder praten over het ideale magazijn?

Wil je meer weten over (her)inrichten zonder zorgen?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

BMWT keuring

Adviseurs

De beste totaaloplossing voor ieder formaat magazijn

Rapid Racking adviseurs

Deskundig advies en magazijnontwerp op maat

Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om samen met u te bekijken welke magazijnoplossing het beste past bij uw specifieke situatie. Het Rapid Racking advies wordt doorvertaald naar een op maat gemaakt magazijnontwerp.

Snelle, zorgvuldige en vakkundige installatie

Wij zorgen ervoor dat alles bij u op locatie geregeld wordt. Snel, zorgvuldig, vriendelijk en vakkundig wordt de volledige magazijninrichting geïnstalleerd. Direct na de installatie voeren onze BMWT-keurmeesters een gratis keuring uit.

Meer weten over onze aanpak, neem contact ons op.

Contact

Bezoekadres

Manutan NV

Bergensesteenweg 1424

1070 Anderlecht, Brussel

Contact

02 583 01 01
sales@manutan.be

Offerte binnen 2 uur

Afspraak binnen 2 dagen

Snelle levering

Adequate nazorg