Volledig ingericht kantoor, wij realiseren het

Van advies tot complete kantoorinrichting op maat

Kantine inrichting

Laat u verrassen door de creativiteit van het Manutan Projectteam!

Met ruim 60 jaar ervaring in kantoorinrichting is Manutan de perfecte partner om jouw professionele omgeving in te richten. Klein of groot project? Alles wordt voor jou geregeld: van tekening en planning tot de plaatsing. Als het Manutan team klaar is, kan jij onmiddellijk in je nieuwe kantoor aan de slag. Helemaal zoals jij het wenste. Is het kantoor bij jou aan een nieuwe inrichting toe? Neem dan contact op met: Manutan projecten

Advisering

Opdracht

Inrichting

Nazorg

Oplossingen

Jouw kantoor snel en slim inrichten

Tevreden klanten

Persoonlijke adviseurs

Jouw kantoor snel en slim inrichten

Manutan adviseurs

Deskundig advies en kantoorinrichting

Onze adviseur komt vrijblijvend langs om samen met jou te bekijken welke oplossing het beste past in jouw specifieke werksituatie. Op basis van je eisen en wensen wordt een voorstel opgemaakt. Uiteraard houdt de adviseur hierbij rekening met wettelijke bepalingen en de laatste inzichten op het vlak van ergonomie. Dit advies wordt doorvertaald naar een kantoorontwerp op maat en een vrijblijvende offerte.

Installatie: snel, zorgvuldig en vakkundig

Akkoord met ontwerp en de offerte? Dan gaat het Manutan team onmiddellijk aan de slag. In overleg wordt een planning opgesteld. Stipt volgens afspraak wordt de kantoorinrichting uitgevoerd. Terwijl jij en je collega’s gewoon doorwerken, brengen onze vakmensen alles in orde. De nieuwe inrichting wordt netjes en gebruiksklaar opgeleverd. Wij vertrekken en jij kan het kantoor inpalmen.

Montage

Jouw kantoorinrichting zorgvuldig en vakkundig geïnstalleerd

Is je inrichtingsproject klein of groot? Eenvoudig of complex? Het maakt niet uit. Wat we beloven, maken we waar. De inrichtingsspecialisten van het Manutan team werken snel, zorgvuldig en professioneel. Ze zetten het ontwerp om in een tastbare realiteit.

Vanaf dat moment kan de kantooroplossing onmiddellijk in gebruik worden genomen. Iedere vierkante meter van het kantoor wordt maximaal benut. Daardoor kan iedere collega efficiënt en op een aangename en veilige manier werken.

Ook na de installatie staat ons team voor je klaar. Goede nazorg is belangrijk omdat je van de inrichting zo lang mogelijk gemak en profijt wilt hebben. Je kan steeds bij ons terecht met al je inrichtingsvragen. Dat beloven we.

Footer Picture