WIJ VERLICHTEN UW LASTEN

Bij het Franse Huchez worden al sinds 1945 lieren vervaardigd. Deze elektrische en handbediende lieren staan in het bedrijfsleven bekend als HET product in deze categorie. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen in uiteenlopende sectoren.

Om aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen te voldoen, worden al onze producten conform de meest strenge Europese normen vervaardigd en worden ze getest op een testbank om een betrouwbare werking te garanderen. Dit is een van de belangrijkste redenen dat de lieren van Huchez zo’n goede reputatie hebben.

Een goede afstemming

Net als Manutan houden wij van persoonlijk contact en korte lijnen. Onze specialisten zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, zowel in de buitendienst als bij onze helpdesk. Zij helpen onze klanten bij de keuze van veilige producten die aan alle regelgeving voldoen en die qua prijs en kwaliteit overeenstemmen met hun verwachtingen.

En Manutan organiseert regelmatig bijeenkomsten met hun klanten en onze technisch-commerciële medewerkers om een zo goed mogelijke respons te garanderen.

Elektrische lier model BT - Eenfase - 230 V

Universele, krachtige en compacte lieren
  • Stevig en licht (flenzen in lichte metaallegeringen).
  • Deze lieren werken in elke stand.
  • Veiligheid gewaarborgd door een elektromagnetische rem die blokkeert bij stroomuitval.
  • De schroeftandwielen staan borg voor een geluidloze werking en de trommel van staal voor optimale bescherming.
  • Eenfasige of driefasige elektrische lieren met laagspanningsbediening.

Bekijk het product »