Bestel & krijg een marsepeintaart!

Manutan is een Great Place to Work!

Gratis taart voor iedereen!

Gebruik promotiecode: GPTW U wordt naar de homepage geleid. Hierna kan u verder bestellen en de promotiecode wordt automatisch toegevoegd aan uw bestelling. Ik neem hem! »

Manutan België werd op 13 maart 2018 uitgeroepen tot Great Place To Work. Gelukkige werknemers = gelukkige klanten. Daarom krijgen jullie een gratis marsepeintaart!

Zo werkt het:

 • Bestel op www.manutan.be
 • Vermeld promotiecode GPTW
 • ... en krijg binnen de 7 dagen na jouw bestelling een gratis voucher voor een lekkere marsepeintaart!

Actievoorwaarden:

 1. Actie geldig tot en met 31-03-2018.
 2. Minimale orderwaarde €100,- excl btw.
 3. Je ontvangt in de week na je bestelling een e-mail met je persoonlijke vouchercode en instructies om de taart online te bestellen.
 4. Promotiecode eenmalig te gebruiken en niet cumuleerbaar.
 5. Per individuele actie kan worden afgeweken van deze actievoorwaarden. Dit is dan bij de actie aangegeven.
 6. Voor acties met een gratis geschenk of incentive geldt maximaal 1 geschenk of incentive per klant.
 7. Printers, multifunctionals, monitoren, digitale camera's, toners & cartridges en artikelen in de categorie voeding & dranken zijn uitgesloten van acties en/of campagnes.
 8. Artikelen die speciaal voor een klant worden ingekocht of gefabriceerd, zijn uitgesloten van acties en/of campagnes.
 9. Klanten met contractkortingen zijn uitgesloten voor promotionele acties tenzij anders aangegeven.
 10. Ten aanzien van de acceptatie van premiums en incentives, dient een potentiële ontvanger eerst de eigen bedrijfspolicy te raadplegen. Bij twijfel over het rechtmatig ontvangen van premiums en incentives dient de potentiële ontvanger eerst de verantwoordelijk persoon binnen betreffende organisatie te raadplegen of premiums en incentives geaccepteerd mogen worden.
 11. Indien een premium of incentive niet meer leverbaar is, behoudt Manutan zich het recht voor een alternatief aan te bieden.
 12. Door deelname aan deze actie verleent de prijswinnaar toestemming aan Manutan om zijn/haar naam voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
 13. Manutan is gerechtigd deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of aan te vullen.

Manutan Belgium: A Great Place to Work!

Met bijzonder veel trots kunnen we jullie aankondigen dat Manutan België op 13 maart 2018 uitgeroepen werd tot Great Place To Work. Deze onafhankelijke erkenning heeft als doel het (h)erkennen van de meest mensgerichte organisaties en staat internationaal ook aangeschreven als het belangrijkste werkgeverslabel en omvat een diepgaande vragenlijst die ingevuld werd door al onze werknemers maar bevat ook een grondige inhoudelijke analyse van onze organisatie door het analyseren van voorbeelden en best practices.

Gelukkige werknemers zorgen voor gelukkige klanten.
Wetenschappelijk onderzoek is het er unaniem over eens dat gelukkige werknemers productiever zijn en dat gelukkige werknemers op hun beurt zorgen voor nog meer tevreden klanten. Omdat we het cruciaal vinden dat onze werknemers gelukkig zijn maar ook omdat we er samen voor willen zorgen dat u als klant zo optimaal mogelijk wordt geholpen zijn we dan ook bijzonder trots op dit certificaat.

Hoe creëer je een Great Place To Work?
Vanuit onze missie en cultuur zetten we sterk in op opleiding, innovatie, betrokkenheid, interne mobiliteit en het aanwakkeren van een gevoel van trots. In de komende maanden zullen we met jullie blogs delen die hier dieper op ingaan om jullie te inspireren. Bezoek dus geregeld onze blogs en connecteer met Manutan België op sociale media!