Manutan presenteert: De Manutan Goodiebox.

Deze wordt mogelijk gemaakt door tal van partners! Batterijen, tape, handschoenen, alles wat je nodig hebt. Onze Goodiebox zit vol verrassingen. Ontdek snel wat erin zit en lees hieronder hoe je een gratis Goodiebox kan aanvragen. Kun je niet wachten? Bekijk onze preview onderaan de pagina!

Wegens groot succes hebben we de inschrijvingen gestopt. We zullen alle deelnemers zo snel mogelijk contacteren.

WAT ZIT ER IN MIJN GOODIEBOX?

TORK HANDGEL

Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector alsook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector.
Tork Vloeibare Alcohol voor Handdesinfectie ontsmet de handen effectief. Dit product is ideaal als er geen water is om de handen te wassen. Het laat geen plakkend laagje achter, ook niet bij regelmatig gebruik.

DURABLE DURAFRAME

Met intelligente oplossingen helpt DURABLE om, als een echte professional, succesvol te zijn in de werkwereld van vandaag en morgen. Onze producten staan altijd garant voor kwaliteit, design en functionaliteit. Het informatiekader DURAFRAME® bestaat in verschillende uitvoeringen: de zelfklevende versie voor A4 documenten is onze bestseller dankzij de vele toepassingsmogelijkheden. Je kan hem gebruiken op deuren, kasten, ramen en wanden.

ALL CARE HANDZEEP

Steeds meer gebouwen in heel Europa zijn voorzien van de sanitaire accessoires van All Care. Van kantoren en openbare ruimtes tot industriële omgevingen en zorginstellingen Als producent produceren en leveren we unieke dispenserlijnen. Accessoires waarmee je sanitaire ruimten stijlvol en functioneel inricht. Handhygiëne is erg belangrijk, in de goodiebox vind je een luxe pompje met handzeep, zo blijven je handen altijd schoon en verzorgd!

JALEMA THINGS TO DO

Als geen ander is Jalema in staat om kwaliteitsproducten op een duurzame manier te produceren. Belangrijk in deze positie zijn onze eigen productiefaciliteiten, waar met grote zorg innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd worden. Maak lijsten en notities met deze multifunctionele Atlanta-To Do met spiraalbinding en 100% gerecycled papier.

EDDING

Edding is Europees marktleider op het gebied van schrijven en markeren. Het bedrijf staat voor verscheidenheid en expertise op inktgebied en alles wat daarmee samenhangt. Of het nu gaat om creatieve stiften, markeerstiften of sprays, edding biedt een enorme variatie aan producten en produceert het meeste hiervan zelf.
Permanente marker voor fijn markeren en kenmer¬ken van bijna alle materialen, zoals papier, karton, metaal, kunststof en glas. Highlighter voor het opvallend markeren en highlighten van tekst en notities op vrijwel alle papieren oppervlakken.

SHARPIE STIFT

Sharpie biedt een ruime keuze aan permanente markers, pennen, markeerstiften en meer voor in de klas, op kantoor en thuis. Of je nu op zoek bent naar een lakmarker voor uw volgende kunstproject of een professionele permanente marker voor op het werk, Sharpie markers zijn altijd betrouwbaar wanneer je ze nodig hebt.
Geschikt voor papier, kunststof, metaal en de meeste andere ondergronden. De krachtige inkt droogt snel en is tegelijkertijd bestand tegen verkleuring en water.

OXFORD MRECUP

Bij OXFORD zijn we er vast van overtuigd dat handschrift essentieel is voor leren en een open geest. Wij geloven in het belang van onderwijs voor alle leeftijden en dat ieder van ons de beste hulpmiddelen verdient om succes te behalen. Daarom willen we papier slimmer maken door digitaal te integreren in onze producten.
De covers zijn gemaakt van 100% gerecycled karton dat voor minimaal 20% bestaat uit de papieren vezels afkomstig uit de koffiebekers.

TESA ANTISLIP

Tegenwoordig zijn zelfklevende tapes multi-talenten en doen ze hun veeleisende werk vaak zonder dat men er erg in heeft. Hoe uiteenlopend hun functies ook zijn, het ontwikkelingsproces erachter is net zo fascinerend. Maak kennis met de uitgebreide wereld van de tesa kleeftechnologie.
Het anti-slipeffect blijft effectief tot maximaal 2 jaar in zones met normaal gebruik. De slijtagebe¬stendige, sterke tape is bestand tegen reinigingsmiddelen, zout water en kan zonder probleem met de hand worden afgescheurd.

GREENSPEED DOEK

Greenspeed biedt je een totaaloplossing aan van innovatieve microvezelproducten en duurzame reinigingsmiddelen. Bij Greenspeed vindt je een ruim aanbod aan producten op maat, voor elke ondergrond en voor diverse toepassingen: interieur, sanitair, keukens, linnen, vloeren, glas en wanden.
Minimaal 600 keer wasbaar. Hoog absorptievermogen, 6 keer het eigen gewicht. Solide randafwerking waardoor de microvezeldoek niet krimpt.

DURACELL BATTERIJEN

Duracell is wereldmarktleider in het produceren van alkalinebatterijen met superieure prestaties, specialty en oplaadbare batterijen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in de jaren ’40 zijn wij uitgegroeid tot een iconisch merk als het gaat om apparaten te voorzien van stroom met compacte, en duurzame batterijen. Duracell wordt vaak herkend door de roze Bunny die erg bekend is.
Deze gloednieuwe alkalinebatterij van Du-racell Optimum is voorzien van een nieuw kathodisch systeem, dat een tot 200% lan-gere levensduur biedt in bepaalde appara-ten, of een extra vermogen in andere.

FELLOWES POLSSTEUN

Fellowes Brands biedt innovatieve technologische oplossingen voor de werkplek, thuis en onderweg voor een steeds veranderende wereld. Al meer dan 100 jaar brengt de Fellowes-familie ondernemend management in het familiebedrijf.
De polssteun herverdeelt drukpunten en biedt steun aan de pols. Bovendien biedt het comfort en ondersteuning. Verder is deze vlekbestendig & schoon te vegen met een vochtige doek!

MAPA HANDSCHOEN

Sinds de productie van de eerste gevlokte handschoen in 1957, is de geschiedenis van Mapa Professional altijd geleid door dezelfde visie: het welzijn van werknemers overal beschermen en hun werkomgeving schoon, veilig en gezond houden.
De Ultrane 648 handschoen combineert optimale beweeglijkheid en gevoeligheid voor bescherming bij fijne werkhandelin¬gen. Hij is compatibel met alle aanraak¬schermen!

VEPA BINS BAKJE

Met 250 producten en het grootste assortiment van Europa is Vepa Bins marktleider geworden op het gebied van containers en afvalbakken. Wij voorzien in alle behoeften van zowel de commerciële sector als huishoudens. We hebben producten van metaal en van kunststof, designproducten en robuuste producten, producten voor zowel binnenshuis als buitenshuis.
Handig voor op tafel of op je eigen bureau. Er passen kleine afvalzakken in, die perfect onder de rand kunnen worden verborgen. De inhoud is 1,5 liter.

De Goodiebox actie is ingericht op bedrijven binnen de Benelux. Let wel op, bij deze actie geldt op=op. Met die reden zal er uit alle inschrijvingen een selectie worden gemaakt van bedrijven die de Goodiebox gratis ontvangen. Hierbij is het van belang dat er een KvK inschrijving (NL) of BTW-nummer (BE) gekoppeld is aan het opgegeven bedrijf. Ben jij geselecteerd dan zal je hier bericht van ontvangen en mag je een Goodiebox verwachten. Ben je helaas niet geselecteerd, ook dan ontvang jij netjes een bericht.
Niet geselecteerd? Geen nood, alle artikelen uit de Goodiebox zijn op het moment ook in de aanbieding!

Toch geen Goodiebox ontvangen of kan je niet genoeg krijgen van de producten? Vind hieronder alle goodies in promotie.