Durable: Kwalitatieve oplossingen om je kantoor of winkel te organiseren

Wil je graag goed georganiseerd aan de slag gaan in je onderneming? Dan ben je bij DURABLE aan het juiste adres. Ze produceren functionele oplossingen voor het klassieke archiveren van documenten, maar ook voor het ergonomisch werken met digitale tools zoals laptops en tablets.

Ook om bezoekers te informeren kan je rekenen op kwalitatieve producten van DURABLE. Denk bijvoorbeeld aan deurbordjes, zelfklevende informatiekaders, pictogrammen, vloerstandaards en naambadges.

Milieuvriendelijk kantoormateriaal

DURABLE stelt duurzaamheid voorop. Het bedrijf is gecertificeerd als koolstofneutraal én voldoet aan ISO 9001 en ISO 14001. Daarnaast zijn er ook specifieke producten beschikbaar die gemaakt zijn van 80% gerecycled materiaal.

Duidelijke en gebruiksvriendelijke signalisatie

Enorm handig en populair zijn de informatiekaders van DURABLE. Je kan ze ophangen op gelijk welke plek én voorzien van belangrijke informatie - zoals openingsuren, promoties, richtlijnen, schema’s, waarschuwingen of signalisatie. Er is een zelfklevende versie voor effen en solide ondergronden zoals glas, kunststof en hout. Daarnaast is er ook aan magnetische versie om informatie op te hangen op metalen ondergronden zoals whiteboards, machines, rekken of kasten. Naargelang de gebruikstoepassing kan je ook opteren voor meer stevige deurbordjes of een waterbestendige hoes of voorgedrukte metalen pictogrammen.