De top 10 die je ’t meest mist op ’t werk

Slim en efficiënt werken

Op het werk grijpen we het vaakst mis op balpennen. Dat blijkt uit onderzoek* van Manutan naar het grootste tekort op de werkvloer. Een goede aanleiding om je voorraadkast eens te checken en alles keurig aan te vullen.

Check je voorraad

Met het einde van de vakantie in zicht is het voor veel bedrijven de uitgelezen tijd om hun voorraadkast bij te vullen zodat alles weer keurig op orde is. Wanneer je weet wat veel gebruikt wordt en dus snel op is, weet je ook beter wat je op tijd aan moet vullen. Wat mag er zeker niet ontbreken in je voorraadkast? Waar is de meeste vraag naar? Hieronder de uitslag van het onderzoek met de  top 10 producten die het vaakst niet op voorraad zijn:

  1. Balpennen (17%)

  2. Memoblokken (12%)

  3. Handdoeken (11%)

  4. Cartridges/toners (10%)

  5. Zeep (9%)

  6. Wc-papier (8%)

  7. Papier / Pleisters (7%)

  8. Klasseermappen (6%)

  9. Nietjes / Schroevendraaier / Tang / Veiligheidsmes (4%)

  10. Paperclips (3%)

Bijna 1 op de 5 medewerkers heeft dus regelmatig moeite om een balpen te vinden. Als we kijken naar werknemers op kantoor zien we dat die meer misgrijpen op memoblokken, toners, papier en klasseermappen.  Anderen hebben vooral een tekort aan handdoeken, zeep en toiletpapier.

Manutan helpt je graag

Gelukkig heeft Manutan een enorme voorraadkast met meer dan 150.000 artikelen waaruit je kunt putten . Alles wat je nodig hebt om je grijpvoorraad op peil te houden: schrijfwaren, memoblokken, nietjes, zeep, cartridges, ordners, pleisters, sanitaire benodigdheden, etc. Kijk eens op www.manutan.be, en op onze blog boordevol tips of contacteer de helpdesk voor een vrijblijvend advies hoe wij jouw voorraad op peil houden.

*) Onderzoek onder 1000 respondenten in verschillende leeftijdscategorieën, werkzaam bij kleine, middelgrote en grote bedrijven in België door Manutan i.s.m. Novio Research.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 13 augustus 2019

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels