Ons huismerk Manutan, de juiste keuze voor professioneel gereedschap

Slim en efficiënt werken

Op de markt voor professioneel gereedschap voeren grote internationale spelers de boventoon, met hoge kwaliteit en innovaties als troeven. Toch veroveren de huismerken de laatste jaren steeds meer hun plek als interessant alternatief voor de grote merken dankzij hun voordelige prijs-kwaliteitverhouding. Zo ook het gereedschap van Manutan: alledaagse producten die wel 35 tot 40 % goedkoper zijn dan deze van de marktleiders. Het merk Manutan biedt alle categorieën van producten aan, maar staat vooral sterk op het vlak van gereedschap. Meer dan 450 referenties van gereedschap zijn beschikbaar, van handgereedschap tot opbergoplossingen voor werktuigen, meetinstrumenten en accessoires voor draagbaar elektrisch gereedschap.

Het huismerk Manutan professioneel gereedschap

Manutan gereedschap: succesvolle positionering

Met meer dan 450 producten met moderne look speelt het merk Manutan in op de belangrijkste dagelijkse behoeften van professionals, of het nu gaat om technici, operatoren of ambachtslui.

Onze experts hebben elk gereedschap zorgvuldig uitgekozen en getest volgens een strikt kwaliteitsbeleid. Dankzij dit beleid bieden we tien jaar garantie op onze producten (3 jaar op verbruiksgoederen) van de kleinste apparaten tot de grootste machines. Bovendien vragen we voor dit assortiment aan werktuigen scherpe prijzen van wel 35 tot 40 % onder de gemiddelde marktprijs!

Naast deze prijs-kwaliteitverhouding biedt het merk Manutan zeer snelle levertijden van gemiddeld minder dan 48 uur.

Het merk Manutan: de keuze voor de juiste werktuigen zonder toegevingen

Werken met de juiste apparatuur die bovendien perfect is aangepast aan de ruimte en de activiteit van de medewerker is van essentieel belang voor alle professionals in de industriële sector. Maar goede apparatuur hoeft niet veel geld te kosten.

Met deze wijsheid in het achterhoofd ontwierp het merk Manutan zijn gamma gereedschap:

 • betrouwbare kwaliteitsproducten die lang meegaan (kostenbesparing);

 • veilig materiaal dat de veiligheid van medewerkers waarborgt (minder ongevallen, minder shutdowns, meer welzijn);

 • krachtige werktuigen (hogere productiviteit).

Bovendien werken onze afdelingen continu aan de innovatie van het Manutan gereedschapzodat dit deel uitmaakt van onze Lean Management aanpak. Niet alleen de arbeidswereld verandert, ook de uitdagingen en behoeften veranderen mee. We kunnen niet anders dan ons hieraan aanpassen. Daarom bieden wij werktuigen die deze evolutie volgen.

Ongeacht de sector waarin je actief bent, vind je tussen de Manutan producten een compleet gamma meubilair,benodigdheden en gereedschap voor de werkplaats en het magazijn om te voldoen aan de vereisten van alle industriële beroepen.

Overzicht van het Manutan gereedschap

Het gamma omvat zes grote categorieënvan uitrustingendie je medewerkers dag in, dag uit ondersteunen.

1 - Handgereedschap

Deze onlangs uitgebreide productcategorie omvat zowel:

klemgereedschap met alle soorten sleutels: ringsleutels, gemengde sleutels (standaard of ratelsleutels), inbussleutels, schroefsleutels, tangsleutels, pijpsleutels, kruissleutels ...;

schroefgereedschap met allerlei soorten elektronische schroevendraaiers (plat, Phillips, Torx of Pozidriv) en schroefbits;

verschillende soorten tangen: universele tangen, kniptangen, versteltangen, tangen met platte bek of halfronde bek ...;

hamers en slaggereedschap: hamers, houten hamers, mokers, pendrijvers, beitels, aambeeld, centerpons, bouchardehamer ...;

snijgereedschap: veiligheidsmessen, cutters, bijpassende reservemessen, handzagen, snijmachines ...;

schuurgereedschap: schuurpapier met verschillende soorten korrels, werkplaatsrollen, handborstels ...

2 - Draagbare elektrische accessoires

Snijgereedschap en draagbaar elektrisch gereedschap voor boormachines en schuurmachines zijn geschikt voor alle soorten materialen: keramiek, hout, metaal, beton, enz.

Tussen de accessoires voor draagbaar elektrisch gereedschap van het merk Manutan vind je bijvoorbeeld:

 • boren;

 • zagen;

 • tappen;

 • frezen;

 • wielen met lamellen;

 • snij- of slijpschijven.

Het welzijn, de gezondheid en de bescherming van medewerkers maken integraal deel uit van'well working' in het magazijn. De keuze voor Manutan gereedschap draagt hieraan bij.

3 - Meetinstrumenten

Het merk Manutan biedt een gamma meetwerktuigen voor:

 • afstand;

 • tijd;

 • temperatuur;

 • gewicht;

 • snelheid;

 • de omgeving.

Binnen deze categorie van gereedschap vind je accessoires zoals meetlinten, chronometers, thermometers, tachometers, weegschalen, micrometers, geluidsmeters, lichtmeters ...

4 - De opslag van gereedschap

Wie zijn gereedschap secuur wil opbergen, kan bij ons terecht voor diverse oplossingen met verschillende volumes en functies. Opbergproducten worden leeg of gevuld met gereedschap verkocht.

 • De gereedschapswagen op wieltjes;

 • De schokbestendige gereedschapskoffer;

 • De afsluitbare gereedschapskist;

 • Het doorzichtige koffertje;

 • Lichte en praktische gereedschapstassen van textiel met talrijke zakken;

 • Voorgesneden schuim als aanvulling op de bovengenoemde opbergelementen.

Wat opbergmogelijkheden betreft, biedt het merk Manutan ookverschillende soorten bakkenwaarin schroeven en bevestigingsmiddelen hun eigen plaats hebben.

5 - Bescherming van medewerkers

De veiligheid in het kantoor, de werkplaats of het magazijn mag niet worden verwaarloosd. Bij ons vind je al het nodige materiaal om jouw technici, operatoren en vaklui te beschermen.Markeringstapeenaanbrengmateriaal, of antislipverf, absorberende middelen, werfafsluitingen, veiligheidsspiegels, eerstehulpkasten ... zijn slechts een paar voorbeelden van ons veiligheidsmateriaal.

6 - Industriële benodigdheden en andere uitrusting

Van lijm voor plastic tot tape, alle onmisbare industriële benodigdheden zijn verkrijgbaar tegen detailhandelsprijzen. Het merk Manutan biedt ook een grote keuze aan smeermiddelen, reinigings- en onderhoudsproducten, pompen (draai-, hefboom- en duwpompen), lasapparatuur enz.

Manutan gereedschap: een volledig gamma van producten voor al jouw behoeften

Vincent Devaux, Product Manager van de Manutan Groep: "Alle producten van die categorie zijn compatibel met de grote merken, die je ook in ons aanbod vindt. Bovendien zijn onze gereedschapsreferenties afzonderlijk of in sets, in dozen of in kits verkrijgbaar. Dat betekent dat je met één klik een complete uitrusting koopt, maar ook dat je makkelijk een specifiek product vervangt wanneer een onderdeel verloren of stuk is."

Met dit complete assortiment gereedschap verstevigt Manutan zijn positie als dagelijkse partner voor professionals. Wij bieden een interessant alternatief voor de grote merken. Bedrijven besparen op deze manier veel geld zonder dat ze inboeten aan kwaliteit.

Ontdek nu onze industriële benodigdheden en gereedschap.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 14 oktober 2022

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels