Een rolcontainer voor alle soorten goederen

Slim en efficiënt werken

In veel werkomgevingen heb je te maken met het vervoer van goederen. Maar wat als je met je producten net buiten de standaard valt, bijvoorbeeld wanneer het gaat om goederen die veel ruimte innemen? Ook dan bieden rolcontainers een oplossing! We bespreken in deze blog 4 soorten goederen en de bijpassende rolcontainers en accessoires.

Waardevolle goederen? Een anti-diefstal rolcontainer

In een magazijn werk je in sommige gevallen met goederen die een hoge waarde hebben. In dit geval is wat extra bescherming gewenst, om diefstal of verlies te voorkomen. Een oplossing hiervoor is een anti-diefstal rolcontainer. Deze containers beschikken over zeer dichte mazen om het verlies van voorwerpen te voorkomen, zijn volledig afsluitbaar en bieden mogelijkheden voor een hangslot.

Een extra Manutan tip: maak gebruik van zwarte stretchfolie om de inhoud af te schermen. Zo bescherm je producten optimaal!

Volumineuze goederen: rolcontainer met groot volume

Nemen je producten veel ruimte in? Kies dan voor een rolcontainer met een groot volume. Let op, een groot volume is niet te verwarren met het draagvermogen van de rolcontainer. Met brede rolcontainers verplaats je in één keer grote aantallen producten, wat voor een flinke tijdsbesparing zorgt. In combinatie met extra legborden maak je meerdere niveaus.

Breekbare goederen: spanners & antislip-legbord

Werk je met goederen die breekbaar zijn of waar voorzichtig mee om moet worden gegaan? Dan is wat extra bescherming noodzakelijk. In dit geval raden we rolcontainers aan met spanners om de producten vast te houden. Kies voor een combinatie met een kunststof plateau met antislip-legbord, wat voorkomt dat producten gaan schuiven.

Rolcontainer speciaal voor levensmiddelen

Het vervoer van levensmiddelen vraagt om specifieke eisen aan rolcontainers. Zo moeten alle bedrijven die met levensmiddelenvervoer en -opslag te maken hebben, zich houden aan de Hygiënecode HACCP. Dit zijn wettelijke eisen voor hygiënisch en voedselveilig werken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de rolcontainer eenvoudig te reinigen is. Kies in dit geval voor een onderzijde van kunststof.

Rolcontainer kopen? Dat doe je bij Manutan

Wil je een rolcontainer of mobiele container kopen? Bekijk dan direct ons volledige assortiment rolcontainers en bestel alles vandaag nog online. Wil je liever meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze helpdesk. Ons team kijkt graag met je mee.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 28 augustus 2019

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels