Dit heb je nodig voor een slimme werkplek

Slim en efficiënt werken

Een slimme, efficiënte werkplek in je werkplaats is zo ingericht dat je er veel kwijt kunt, dat je voldoende werk- en aflegruimte hebt en dat je alles gemakkelijk terug kunt vinden. Om snel te kunnen schakelen en alles op rolletjes te laten lopen, zijn er allerlei handige hulpmiddelen beschikbaar. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje.

  1. Slimme accessoires voor je werkbank Wil je allerlei kleine benodigdheden kwijt die los op je werkblad liggen en voor mogelijk onveilige situaties zorgen? Denk dan eens aan extra legborden, inzetbakjes voor ladeblokken of een aluminiumrail voor magazijnbakjes om extra ruimte te creëren. Ook een zwenkarm voor je flatscreen zorgt voor extra werkblad. Vergeet daarnaast niet voor voldoende verdeeldozen te zorgen om altijd optimaal te kunnen blijven werken!

  2. Wandpanelen voor gereedschap en onderdelen Op een combinatiewandpaneel kun je heel veel kwijt. Je kunt er je bakjes voor schroeven etc. ophangen volgens een handig kleurcodering Daarnaast hang je je gereedschap. Ook hierbij kun je met kleurcodering en labeling aangeven waar welk gereedschap moet hangen. Voor kleurcodering heb je gekleurde tape nodig. Zo geef je ieder stuk gereedschap zijn eigen plek of categorie. Door je wand optimaal te gebruiken, heb je op de vloer meer werkruimte over. Zelfs een kwaliteitscontrolepost kun je aan de wand bevestigen. Wanneer je graag staand werkt, is een controlepost die je op de juiste hoogte kunt monteren perfect.

  3. Verrijdbare werkplekken Sowieso zijn mobiele werkplekken ideaal, omdat je werkruimte en werkplek er erg flexibel van worden. Je kunt snel en efficiënt op meerdere locaties werken en je gereedschappen en andere benodigdheden gemakkelijk meenemen. Met een mobiele kwaliteitscontrolepost bijvoorbeeld kun je overal kwaliteitscontroles uitvoeren. Er zijn zelfs mobiele bakkenwagens om al je schroefjes, boutjes, moertjes en andere onderdelen in op te bergen en op locatie direct bij de hand te hebben.

Wij helpen je graag

Met bovenstaande tips haal je alles in huis voor een efficiënte werkplek. Kijk ook eens op www.manutan.be of contacteer onze helpdesk voor meer informatie over slim en efficiënt werken.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 20 december 2018

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels