Klantcase The Florian Hotel

Kantoorinrichting en magazijninrichting

Bij Manutan hebben wij veel verschillende klanten met verschillende projecten en vragen. Om aan al deze wensen te voldoen hebben wij veel verschillende services. Eén van deze services is ons projectteam. Vanuit ons projectteam zijn wij de samenwerking aangegaan met The Florian Hotel voor het inrichten van de backoffice voor het nieuwe hotel in Hoofddorp (Nederland). Om dit mooie project visueel te maken hebben wij een klantcase opgesteld. Hierin komt de klant aan het woord en laten wij zien wat er allemaal bij een project komt kijken voor we tot een prachtig eindresultaat komen. Benieuwd geworden, download snel de klant case!

Link

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 15 november 2021

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels