Voetbalsfeer op het werk gegarandeerd met deze accessoires

Een duurzame werkplek

Ergonomie, veiligheid en hygiëne zijn cruciaal op het werk, maar ook ‘fun’ en teamspirit moeten er wezen – zéker tijdens het wereldkampioenschap! Wil je ons nationaal elftal samen met de collega’s naar de overwinning supporteren? Dat lukt beter als jullie je werkplek tijdelijk transformeren tot een heuse voetbaltempel. Geen nood: ingrijpende veranderingen zijn nergens voor nodig. Je hoeft de muren bijvoorbeeld niet opnieuw te verven! Ontdek onze makkelijke tips waarmee je je werkomgeving in een handomdraai omtovert tot dé plek om het wereldkampioenschap te volgen.

Vergaderen in de Belgische driekleur

Wie vaak vergadert, dreigt te verzanden in routine en verliest al snel zijn focus. Grijp het wereldkampioenschap aan om daar iets aan te doen, en om in de sfeer te blijven! Reik “Vrouw van de match”- of “Man van de match”-titels uit voor collega’s met de meeste inbreng, en gebruik zo veel mogelijk spullen in de Belgische driekleur (van ordners tot stiften). Noteren in een schrift met een zwart-geel-rode kaft? Check!

Samen naar de match kijken

Om na het werk de match goed te kunnen volgen samen met de collega’s, heb je natuurlijk een projectiescherm nodig met een beamer. Hoe groter hoe liever, want zo lijkt het alsof jullie mee in het stadium zitten. Let wel op dat jullie ver genoeg van het scherm kunnen zitten om nog comfortabel te kunnen kijken. Om de ideale afstand te kennen, meet je de diagonaal van het scherm en vermenigvuldig je dat getal met 1,5 en, 2,5. Je plaatst de stoelen het best op een afstand tussen die twee cijfers.

Wil je extra veel sfeer creëren? Hou de scores en jullie pronostieken zorgvuldig bij op een whiteboard. Vergeet ook de snacks en frisdrank niet, en tref maatregelen om die lekker koel te houden.

Transformeer de keuken

Om het wereldkampioenschapsgevoel compleet te maken, geef je ook de keuken een make-over. Rode servetten op de tafels, rood-geel-zwarte magneten tegen de koelkast, … Sfeer gegarandeerd! Misschien kunnen jullie zelfs een foto van alle collega’s in voetbalteamformatie maken en tijdelijk inkaderen?

Nog tips nodig? Onze helpdesk informeert je graag over het productaanbod!

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 7 juni 2018

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels