Maak in een handomdraai een loungebank van pallets

Een duurzame werkplek

Houten pallets zijn duurzaam, stevig en prima te gebruiken als basis voor een heerlijke loungebank voor binnen of buiten. Makkelijk en snel zelf te maken met nieuwe pallets (bijvoorbeeld online te koop) of gebruikte pallets (kijk op tweedehandsverkoop).

Dit heb je nodig

In 6 stappen van pallet naar loungebank

1: Plaats 2 pallets op elkaar en schroef ze vast met de 35 mm schroeven. Doe dit telkens naast de 9 blokken.

2: Voor een schuine relaxte rugleuning bevestig je de lat met 4 schroeven aan de voorzijde van de bovenste pallet. Gebruik hiervoor de 50 mm schroeven.

3: Zet de derde pallet als rugleuning tegen de lat aan. Let op dat dit helemaal vanaf de onderkant recht loopt. Boor voor extra stevigheid de schroeven ter hoogte van de lat erin. Gebruik hiervoor de 35 mm schroeven (4 stuks).

4: Schroef aan beide zijkanten vervolgens de rugleuning vast aan de pallet. Boor de onderste schroeven schuin in de onderzijde met 4 schroeven (50 mm).

5: Monteer de 4 wielen onder de bank met bouten en moeren. Gebruik aan de voorkant 2 zwenkwielen met rem om de bank te kunnen blokkeren.

6: Maak de bank af met lekker comfortabele kussens.

Nog niet moe van al dat klussen? Maak er dan nog 1 bij!

Meer gereedschap nodig? Bekijk ons breed assortiment op onze webshop.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 3 maart 2020

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels