Het perfecte voetbalfeestje organiseren op het werk? Zo geregeld!

Een duurzame werkplek

Voetbal is een feest – en dan hebben we het niet alleen over met vrienden verzamelen voor een groot scherm, of thuis nagelbijtend voor de buis: ook samen met je collega’s ons nationaal elftal naar de overwinning juichen is dolle pret! Sommige matchen beginnen al om 17.00 uur; de ideale gelegenheid om de werkdag af te sluiten en samen te ontspannen. Met onze tips maken jullie er gegarandeerd een voetbalfeest van, met nét dat beetje extra.

Overal zwart-geel-rood met de juiste gadgets 

Geen voetbalgekte zonder de Belgische driekleur. Tover je werkomgeving in een mum van tijd om tot een supportersparadijs met de juiste gadgets, zoals vlaggen, hoedjes of sjaals. Wie het grondig wil aanpakken, kan met de collega’s zelfs een dresscode afspreken: de ene komt werken in het geel, de andere in een zwarte outfit en de echte die-hard fans komen in het rood. Moedig je collega’s aan door de leukste outfits te belonen met een kleine prijs.

Niet supporteren op een lege maag 

Aangezien jullie vlak na het werk in supportersmodus schieten, zijn snacks geen overbodig luxe. M&M’s zijn een leuke en lekkere keuze, zéker als je er de rode, zwarte en gele op voorhand uitzoekt. Voorzie ook voldoende frisdrank en andere lekkere (non-alcoholische) drankjes. Mocktails in onze landskleuren maken de sfeer compleet: een gele ‘Banana Colada’ met banaan, ananassap en kokos; een rode ‘Tornado Twist’ met veenbessensap en limoen; of een zwarte ‘Cherry Cola’ met cola en grenadine. Santé!

Bevorder de teamspirit door iedereen een klein gerechtje te laten bereiden om te delen (denk aan pastasalade, toastjes, …). Noteer jullie voorstellen op een whiteboard, zodat iedereen zeker iets anders meeneemt.

Kampioenschap op het werk: pronostiek voor extra spanning 

Pronostieken maken het kampioenschap extra spannend. Voorzie een heuse beker voor diegene die het juist heeft. Is jullie werkplek omringd door andere gebouwen? Communiceer via de ramen voor welke ploeg jullie supporteren en welke uitslag jullie verwachten.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 1 juni 2018

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels