Een nieuwe fietsenstalling voor je bedrijf? Manutan regelt het!

Een duurzame werkplek

Een fietsenstalling is tegenwoordig voor bijna elk bedrijf een vast onderdeel van het buitenmeubilair. Het is dan ook een praktische oplossing met diverse voordelen. Zoek je ook een fietsenstalling voor je bedrijf? Maak dan kennis met de Manutan projectafdeling en lees hoe wij een fietsenstalling op maat voor je regelen.

Steeds meer werknemers op de fiets

De fiets is erg populair. De overheid versterkt deze trend nog eens door werknemers te stimuleren om de fiets naar het werk te pakken. Een goede ontwikkeling, maar ook iets waar je als bedrijf rekening mee moet houden. Een fietsenstalling is tenslotte wel handig als steeds meer werknemers op de fiets naar het werk komen.

De juiste fietsenrekken kiezen

Fietsenrekken bieden een handige oplossing voor het zogenaamde fietsparkeren en zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Van compacte individuele fietssteunen tot beugelrekken en grote fietsenrekken,  je kunt er alle kanten mee op. Een goede start om ook voor je fietsende werknemers en bezoekers een fatsoenlijke parkeerplek te bieden.

Wil je echter een stapje verder gaan? Dan is een goed ingerichte overdekte fietsenstalling de ideale keuze. En daar helpen wij je graag bij.

Een compleet ingerichte overdekte fietsenstalling

Een goed ingerichte fietsenstalling biedt diverse voordelen. Zo voorkomt het een chaos door losse fietsen op het terrein, verkleint het de kans op diefstal en beschermt het de fietsen tegen weer en wind. Met de Manutan projectafdeling creëren we snel en vakkundig een fietsenstalling waar jouw bedrijf jarenlang plezier van heeft.

Handig, want zo kies je voor een fietsenstalling die voldoet aan jouw wensen. Er is dan ook veel mogelijk. Van open tot gesloten overkapping en van basic tot speciale design uitvoering, het is allemaal mogelijk. En natuurlijk voorzien we de inrichting van precies die fietsenrekken en stallingsmogelijkheden waar jij en je werknemers behoefte aan hebben.

Meer weten over de Manutan projectafdeling?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een fietsenstalling bij jouw bedrijf? Lees dan meer over onze projectinrichting voor fietsenstallingen of neem vrijblijvend contact op met de Manutan projectafdeling via projects@manutan.be of 02 583 01 01. We vertellen je graag meer.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 20 februari 2020

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels