Infographic: Afval(na)scheiding voor bedrijven

Afvalbeheer
AFVALSCHEIDING VS NASCHEIDING

Afvalscheiding vs nascheiding: Het is belangrijk voor bedrijven om de voor- en nadelen van beide methoden af te wegen en te bepalen welke methode het beste past bij hun specifieke behoeften en doelstellingen op het gebied van afvalverwerking en duurzaamheid.

Afvalscheiding is het proces waarbij afvalstoffen direct bij de bron worden gescheiden, voordat ze worden verzameld en afgevoerd. Dit betekent dat bedrijven hun afval sorteren en scheiden in verschillende categorieën.

Nascheiding daarentegen is het proces waarbij afvalstoffen worden verzameld en vervolgens worden gescheiden in verschillende categorieën door middel van mechanische en handmatige sortering in een afvalverwerkingsinstallatie.

Bekijk de voor- en nadelen van deze methoden en download de infographic hier.

Op zoek naar meer informatie over afvalbeheer in het bedrijf, download gratis ons whitepaper.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 24 april 2023

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels