De leukste zomerhacks deel 3

Slim en efficiënt werken

Creëer slimme opbergers met huis-tuin-en-keukenmaterialen. Laat je inspireren door de hacks van Manutan! Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige potlodenbak van WC-rolletjes?

onderwijs_pennenbak_fb

Creëer een super potlodenbak met WC-rolletjes

Op school kan het aantal kleurtjes en daarmee het overzicht al snel uit de hand lopen. Maar niet met deze handige potlodenbak! Door simpelweg wat WC-rolletjes in een oude doos te zetten, maak je voor iedere kleur, voor stiften, pennen en kleurpotloden aparte opbergvakjes. En nu alles er weer uit en kleuren maar!

organize_white_lego_fb

Losse kabels? Daar heb jij je mannetjes voor

Lego® alleen voor kinderen? Nee hoor! Lego®-mannetjes zijn ook ideale kabelhouders. Ze houden de oplader van je telefoon of USB-kabels bijvoorbeeld perfect op zijn plek. Je hoeft niet in het wilde weg te graaien of bang te zijn dat je koffie over je kabeltje morst. Je moet alleen wel even je zoon, dochter, neefje of nichtje lief aankijken…

overig_douchebakje_fb

Rommel in je auto? Gebruik een flessenhouder

Iedereen met een eigen auto herkent het vast: rondslingerende flessen motorolie en dergelijke in je auto en kofferbak. Met deze handige hack ben je daar in één keer vanaf. Plaats een plastic flessenhouder of vouwkrat in je kofferbak waarin je alle benodigdheden voor onderweg kwijt kunt. Nu is het ook in één oogopslag duidelijk wat er op is en hoognodig aangevuld moet worden!

overig_organize_bord_fb

Eindelijk overzicht, daar word je blij van!

Wist je dat je met simpele huis-tuin-en-keukenmaterialen handige opbergoplossingen kunt creëren? Wat dacht je van spijkers in plastic flessen? En als je vervolgens de flessen aan een gaatjesbord bevestigt, zorg je niet alleen voor meer ruimte maar ook voor een hippe en praktische opbergwand.

overig_ipad-houder_fb

Maak van een sorteerrek een echt iPad center

Een sorteerrek is natuurlijk een ideale opbergplek voor (on)geopende post en andere paperassen. Maar heb je er ook al eens aan gedacht om een sorteerrek te gebruiken om je iPad verzameling bij elkaar te houden? Je ziet nu ook direct of er eentje ontbreekt en je hoeft nooit meer te zoeken waar ze nu weer rondslingeren.

Manutan helpt je graag

Manutan heeft allerlei artikelen om het buiten- en binnenwerken in de zomer plezierig en productief te maken. Bekijk hiervoor onze online toolbox vol tips, checks en hacks voor je kantoor, magazijn en werkplaats. Zo ben je helemaal klaar voor een mooie productieve zomer. Lees ook al onze zomerblogs op manutan.be/blog of bel de helpdesk op 02-583 01 01 voor vrijblijvend advies.


Zie ook:

buiten_white_thee_fb
De leukste zomerhacks deel 1
buiten_blue_aluminium_fb
De leukste zomerhacks deel 2

Volg Manutan op