De leukste zomerhacks deel 1

Slim en efficiënt werken

Een hete zomer kan voor flink wat ongemakken zorgen. Maar met een paar eenvoudige aanpassingen wordt je werk een stuk comfortabeler. Ontdek onze originele zomerse hacks!

Heerlijk even je schoenen uit, zonder geurtjes

Heel begrijpelijk dat er kledingvoorschriften gelden op kantoor, maar tijdens hete dagen zou je die het liefste aan je laars lappen. Want die dichte schoenen zorgen ervoor dat jij het alleen maar warmer krijgt. Ze uitdoen is alleen geen optie, want je moet er toch niet aan denken dat een collega ineens omkijkt omdat hij denkt iets te ruiken? Of kan het toch? Met onderstaande hack trek jij probleemloos je schoenen uit, zonder vreemde blikken of afkeurende reacties. Door simpelweg een theezakje in je schoen te plaatsen, worden nare geurtjes direct opgenomen. Jouw schoenen ruiken weer naar de heerlijkste aroma’s!

warmte_blue_ventilator_fb

Geniet van kleurrijke verkoeling

Is het zo’n enorm warme zomerdag waarbij je de motivatie uit je tenen moet halen? Dan kun jij wel een grappige hack van Manutan gebruiken! Een beetje vrolijkheid op kantoor is dan meer dan welkom. Dat bereik je eenvoudig door de bladen van de ventilator met gekleurd papier te ‘bekleden’. Zodra de ventilator gaat draaien, wordt jouw kantoor opgevrolijkt met kleurrijke verkoeling. Zo kom je de zomer wel door!

warmte_white_tijdschrifthouders_fb

Grotere koelkast? Gebruik tijdschrifthouders voor extra schappen

Met warm weer is het fijn om wat extra fruit, salade, gekoelde sapjes en andere dorstlessers mee te nemen. Maar je bent vast niet de enige die hier aan gedacht heeft. Zit de koelkast op kantoor tijdens warme dagen helemaal vol? De tijdschriftenhouders van Manutan bieden uitkomst. Door deze op zijn kant in de koelkast te plaatsen, creëer je eenvoudig nieuwe schappen. Stapelen maar!

overig_slipper_fb

Schiet je slipper los? Doe er een broodzakclipje omheen

Is het op jouw werk toegestaan om op slippers te komen werken? En loop je ook vaak op slippers? Dan heb je vast al eens te maken gehad met het fenomeen dat het rubberen bandje tussen je tenen uit de zool schiet. Maar wist je dat dat heel gemakkelijk op te lossen is? Je ‘vergrendelt’ het bandje door er een broodzakclipje of vierkante paperclip omheen te doen. Dat is een voordelige oplossing!

Manutan helpt je graag

Manutan heeft allerlei artikelen om het buiten- en binnenwerken in de zomer plezierig en productief te maken. Bekijk hiervoor onze online toolbox vol tips, checks en hacks voor je kantoor, magazijn en werkplaats. Zo ben je helemaal klaar voor een mooie productieve zomer. Lees ook al onze zomerblogs op manutan.be/blog of bel de helpdesk op 02-583 01 01 voor vrijblijvend advies.


Zie ook:

buiten_blue_aluminium_fb
De leukste zomerhacks deel 2
onderwijs_pennenbak_fb
De leukste zomerhacks deel 3

Volg Manutan op