Manutan zorgt niet alleen voor leuke werkplekken, het is er zélf ook een

Een duurzame werkplek

Manutan ken je natuurlijk als dé partner voor zowel je kantoor- en magazijnspullen als voor de inrichting van werkplekken allerhande. Met ons uitgebreide aanbod en onze inspirerende blogartikelen helpen we ondernemingen veilig en hygiënisch te werken, zodat werknemers er graag en productief aan de slag gaan. Maar… Manutan zorgt niet alleen dat andere organisaties een ‘Great Place to Work’ worden: Manutan België kreeg in maart 2018 zélf die titel toegekend! Hier lees je wat dat precies betekent.

Waarom we zo trots zijn op onze titel

Een ‘Great Place to Work’ is een onafhankelijke erkenning van de meest mensgerichte organisaties. En het is niet zomaar een etiket: GPTW staat internationaal aangeschreven als het belangrijkste werkgeverslabel. De organisatie achter het kwaliteitslabel baseert zich voor haar beslissingen op een diepgaande vragenlijst die alle werknemers moeten invullen én een grondige inhoudelijke analyse van de organisatie op basis van voorbeelden en best practices.

Zo kan Manutan jou nóg beter van dienst zijn

De organisatie achter Great Place to Work is ervan overtuigd dat medewerkers die voor zo’n bekroond bedrijf werken vertrouwen hebben in hun werkgever, trots zijn op wat ze doen en plezier beleven op het werk. En dat heeft zo z’n voordelen. Gelukkige werknemers zijn namelijk productiever, efficiënter, meer betrokken en minder afwezig door ziekte, waardoor ze op hun beurt zorgen voor meer tevreden klanten. En Manutan blíjft inzetten op opleiding, innovatie, betrokkenheid, interne mobiliteit en het aanwakkeren van een gevoel van trots.

Zélf een Great Place to Work worden?

Wil je van jouw bedrijf ook een Great Place to Work maken? Hou onze blog in de gaten voor meer info. Hieronder alvast enkele tips:

  • Voorzie gezond eten overdag: fruit en/of een gezonde lunch.

  • Frisse lucht, daglicht en groen op kantoor doen wonderen.

  • Moedig werknemers aan om te sporten of eens staand te vergaderen.

Ontdek nog meer tips voor de inrichting van je kantoor in onze Manutan blog.  Of neem gerust contact op met onze helpdesk voor vrijblijvend advies. Manutan helpt je graag.

Manutan helpt je graag

Meer weten? Op onze blog verzamelen we handige info, advies en praktische tips. Zo kun je je werkplek duurzaam en ergonomisch inrichten, en optimaal laten functioneren.

Vind je niet wat je zoekt? De helpdesk van Manutan staat altijd voor je klaar met extra info en advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons je vraag. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Name
Bedrijfsnaam
Contact
Whitepaper

Hou je totale eigendomskosten (TCO) in toom dankzij E-procurement

Download de whitepaper

Auteur

author image
ManutanGeschreven op 13 juni 2018

Heb je een vraag? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contact/info

Gerelateerde Artikels